Something Nice

Something Nice

duminică, 15 iulie 2007

Un loc dracesc de frumos ( cu drag pentru al meu Luci(fer))

Era frumos si cald si bine ,dar,stai de ce era frumos si bine?doar eram in Infern...Poate se gandise Lucifer la mine ,ca mai intai sa ma acomodez cu caldura dupa aceea cu restul tainelor Infernului.
Imediat ce am ajuns si am avut un pic de timp sa "admir" viitoarea mea locuinta Lucifer mi-a spus:
-Dragul meu vampir, iti voi prezenta imparatia mea magnifica ,"INFERNUL", sper si imi doresc cu totata inima mea neagra sa iti placa aici .
-O sa imi placa cu siguranta aici deoarece sunt cu tine si este tot ce imi trebuie tot ce am nevoie tot ce si-ar putea dori cineva, dupa aceste cateva cuvinte el se apropie lin de mine ,ca o umbra,aproape nevazut si cu sigurantza nesimtind'ui'se pasii pe podeaua acoperita cu un covor mare si maro cu sangeriu pe care erau desenate diferite siluete contorsionate sau cu gurile deschise in niste tipete mute alor caror vibrati le puteau simti doar obiectele de mobilier din camera si ma saruta vicleneset in semn de apreciere a ce spusesem si ca el era drogul meu cel fara de care , intr-o ora , ajunsesem sa nu mai pot trai... ceva se schimbase in mintea mea.... de la non-gay-ul convins ce eram ajunsesem sa fiu dependent de un barbat si inca de unul puternic si pe deasupra mai era si Lucifer un frumos inger devenit demon care isi crease propriul sau sanctuar sfant in care isi pregatea cele mai malefice planuri de invrajbire a omenirii fatza de d-zeu.
De la covorul sangeriu am trecut rapid intr-o incapere cu o lespede rece de piatra ... o incapere in care nici macar vibratiile siluetelor nu se mai simteau... tacerea era apasatoare si atractia intre mine si Luci(fer) devenea tot mai mare cel putin din partea mea si ma uitam cu o dorinta atat de apriga la buzele sale carnoase la ochii sai negri ca pana corbului si la corpul sau perfect lucrat ...Un impuls m-a facut sa il iau de mana si sa ma uit in ochii lui... am simtit un fior rece pe sira spinarii... un fior foarte excitant pe care cred ca si el l-a simtit uitandu'se in ochii mei ca smaraldul , cum mi-a spus ulterior, pentru ca doar o secunda a mai lipsit si totul a izbucnit intr-un sarut pasional ce a durat cel putin o eternitate... rasuflarea sa ca de gheata se contopea cu a mea si faceau un dans al mortii pe care cei vii, cei de deasupra, il percepeau ca pe o furtuna ... una cu fulgere.. tunete si o ploaie torentiala... asta era si ceea ce devenise scurta noastra relatie... dupa inca o privire hainele incepeau sa zboare de pe amadoi .... haine ce erau de prisos fiindca Luci(fer) avea un corp atat de frumos incat nu avea nevoie de altceva...am cazut incet pe lespedea de piatra si actiunea a inceput... in fata mi se derulau imagini cu aceelasi numar numai ca in diverse locuri si diferite circumstante... pe zapada in Alaska, in turnul Eiffel in mijlocul verii, in frunze sub un copac toamna, in taj mahal, in vatican , printre stele, pe un nor .... unele erau fanteziile mele ... altele ale lui.. corpurile noastre se contopeau perfect si chimia chiar exista.. incepeam sa ne impartasim gandurile, sentimentele( unde existau), trairile si senzatiile... totul era absolut perfect...parca a durat doar o secunda cand defapt trecuse o eternitate ... performantele iubitului meu erau impresionante... chiar daca era zgariat si muscat pana la sange nu ii pasa... lui ii placea... la sfarsit s-a ridicat tacticos de pe mine si mi-a intins mana sa ma ridic... m-a sarutat intens si mi-a spus ca am fost cel mai bun de pana acum.. i-am raspuns scurt " STIU" si l-am muscat de buza inferioara... a chicotit...


To be Continued

Niciun comentariu: