Something Nice

Something Nice

joi, 19 aprilie 2007

GOD DAMN IT !!! ariel exmatriculat pt k s'a exprimat liber



cata democratie poate fii in romania si in scolile din romania daca un elev care scrie despre scoala lui sa fie exmatriculat doar pentru un simplu post ?? ce s'ar intampla dak si eu sau multi altii ar pati la fel ??? HAOS total ..... Oradeanul a lansat un fel de campanie pentru ariel shi eu cum il sustin pe ariel am pus si eu poza mai sus .... ARIEL PRACTIC TOATA BLOGOSFERA E CU TINE DE LA N00BI PANA LA ZIARISTI SI CEI MAI EEXPERIMETATI BLOGGERI FII TARE OMULE AND KEEP SMILING CHIAR DAK TOTUL ESTE RAU SHI DEVINE SHI MAI RAU

4 comentarii:

Juggernaut spunea...

Am sa merg un pic mai departe pe linia individ versus scoala (sistem) !!!!

Trebuie sa invatam sa ne solidarizam impotriva sistemului ! “Ei” ne vor dezbinati (individualsim) divide et impera… prin toate mijloacele ei vor sa fie “calareti” si noi “cai”, scoala e locul de dresaj, cum am spus - prioritatea numarul unu este obedienta, memorarea si reproducerea - adica omul clona, executant, angajatul care nu cometeaza - pinguinul.

Am uitat sa mai ripostam si sa ne revoltam cand vedem nedreptati. Incet dar sigur ne intoarcem la stadiul de animalitate. Vreti raspunsuri? Le gasiti in interiorul vostru, asta daca nu respingeti ce va comunica simturile.

Anonim spunea...

Iti recomand sa studiezi aceasta tema, comunismul nu cenzureaza mediile de comunicatie, asa cum au facut multi, ai crezut in marea minciuna pe care capitalistii au introdus-o in Romania. Nu conteaza... dar nu e corect ca cineva care nu are nici cea mai mica idee despre comunism sa vorbeasca despre acest lucru. Depinde in ce sens vad unii acest lucru de a studia...poate il inteleg in a studia dupa modul capitalist, asa cum cred ca e exemplul de fata...

Anonim spunea...

da, scolile din romania rili sacs, dar te rog, de dragul artei sa nu denaturezi aspectele.

distinsul ariel studia[za] la un liceu P R I V A T. ring a bell?

Elena Valentina spunea...

Parca era o campanie impotriva abandonului scolar, dar cu toate acestea, lideri ai invatamantului romanesc exmatriculeaza copiii din scoli, doar pentru simplul fapt ca isi rezerva dreptul la opinie. Cel mai probabil, a fost parat de catre un profesor care nu are altceva mai bun de facut, decat sa isi piarda timpul pe blog.